De lekkerste kaas

 

Bij Lekkerz van Hier bent u aan het juiste adres voor de allerbeste kaas! 

 

Een doordacht assortiment aan Nederlandse en buitenlandse kazen maken dat u hier altijd slaagt.

Wij verkopen zowel boerenkaas en boerderijkaas als hoogwaardige fabriekskaas.

Boerenkaas en boerderijkaas

De boerenkaas is afkomstig van Boer Verhoef uit Nieuwerbrug. Deze 48+ kazen zijn verkrijgbaar in jong belegen, belegen en extra belegen.

 

De boerderijkaas van Landwinkel Boer Spierings uit Oss is de kaas die Lekkerz van Hier al vanaf de opening in het assortiment heeft. Een heerlijke kaas met een bijzonder lekker karakter. Van jong tot duizend dagen oud en alles daar tussenin: u vindt het bij ons. Verder levert Boer Spierings een aantal heerlijke kruidenkazen.

 

Stompetoren Kaas

Deze kaas dankt zijn naam aan het dorp Stompetoren in Noord-Holland waar de koeien grazen en de kaas wordt geproduceerd. De kazen worden op een unieke manier gerijpt en dat proef je. Niet voor niets hoort Stompetoren kaas al drie jaar op rij bij de beste drie van Nederland bij de Hollandse Kaaskeuringen.

Stompetoren kaas is 48+ en is verkrijgbaar van jong tot overjarigDaarnaast zijn er ook light-varianten verkrijgbaar (35+).

Klaver Kaas

De familie Klaver levert wekelijks een mooi assortiment schapen- en geitenkaas.

Klaver Kaas Geit heeft zeer bijzondere eigenschappen en is er in drie soorten: de Dartelaar (jong), Vleitegeit (belegen) en Sikkepit (oud). Heerlijk gezond! 
 

Door de eiwitsamenstelling is geitenkaas extra gezond. Geitenkaas vermindert darm- en gewrichtsklachten. Voor mensen met een koemelkallergie is het een uitkomst. De eiwitten helpen hij astma, eczemen, acné en migraine. 
Veel geitenkazen worden onnatuurlijk wit gemaakt. Klaver Kaas is van nature naturel van kleur, doordat de geiten alle caroteen omzetten in vitamine A. Klaver Kaas Geit is puur, bewust en ambachtelijk. 

 

Buitenlandse kaas 

De buitenlandse kazen zijn van topkwaliteit en afkomstig uit de volgende landen:

  • Italië: Tallegio DOP, Pecorino truffel, Parmigiano Reggiano en gorgonzola.

  • Frankrijk: Camembert, Roquefort, Bleu d‘Auvergne, roche baron en Emmentaler.

  • Zwitserland: Appenzeller, Gruyère en Tête de Moine.

  • Overige: geitenkaasjes, Delfts blauw en roombrie.

Adres verswinkel

Schutsboomstraat 13A

5374 CA  Schaijk

Contact

Tel:   06 28 59 96 72

Email:   info@lekkerzvanhier.nl

Instagram: lekkerzvanhierschaijk

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di t/m do: 09.00 - 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

T  06 28 59 96 72   |   E  info@lekkerzvanhier.nl

© lekkerzvanhier.nl   |   Algemene voorwaarden  |