top of page

Lekkerz van hier Delicatessen

 

Lekkerz van Hier delicatessen is sinds juli 2018 geopend. In de winkel is een diversiteit aan lekkere (streek)producten te verkrijgen, uiteraard van de hoogste kwaliteit!

 

Ondernemer Roy Derks is na 22 jaar supermarktervaring de onderneming Lekkerz van Hier gestart. Een droom die er eigenlijk al zeven jaar was: …een eigen bedrijf!  In juni 2017 ontstond het idee een winkel in streekproducten te beginnen. Dit omdat er zoveel lekkers en gezonds te krijgen is in onze mooie (Maashorst) regio. Toch eten we nog veel te veel voedsel waarvan we de herkomst niet eens weten. Roy vindt dat dat anders kan en zal zo veel mogelijk de klant informeren waar de producten vandaan komen. Door middel van winkelcommunicatie maar ook op deze website en op de facebookpagina kunt u veel informatie vinden over de leveranciers waarmee wij samenwerken

ar14lekkerzvanhier1.JPG

In maart 2019 is de winkel behoorlijk veranderd. Dit om nog beter aan de vraag van u als klant te voldoen. Het assortiment is flink uitgebreid op het gebied van kaas, noten, verse thee en koffie. Daarnaast is het ook mogelijk uw eigen olijfolie en azijn te tappen.

Lekkerz van Hier staat  inmiddels bekend als dé winkel waar je moet zijn voor leuke en lekkere (relatie)geschenken en waar je (vers)producten kunt kopen van hoogwaardige kwaliteit. 

 

Naast (buitenlandse) kaas, noten, thee en koffie vindt u bij Lekkerz van Hier een mooi assortiment aan boerderijzuivel, luxe chocolade, Italiaanse maaltijden , delicatessen en houdbare streekproducten.

Adres verswinkel

Schutsboomstraat 13A

5374 CA  Schaijk

Contact

Tel:   06 28 59 96 72

Email:   info@lekkerzvanhier.nl

Instagram: lekkerzvanhierschaijk

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di t/m do: 09.00 - 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

zondag: gesloten

logo nieuw 2020.jpg

Bestel snel en eenvoudig online uw boodschappen!

bottom of page